gallery/meniu_el

06-22 40 80 97

gallery/logo storagetwo.nl
gallery/badge

Betrouwbaar

Betaalbaar

gallery/badge
Per maand opzegbaar

Klantvriendelijk

Flexibel

opzegbaar

Nieuwe ontwikkelingen
Bel ons:

+06-22 40 80 97

gallery/facebook
gallery/twitter (1)
gallery/google-plus
gallery/youtube-logotype (1)
gallery/deur unit open
gallery/achtergrond

Opening 8 nieuwe units

Per maand

Reserveer nu uw unit

06-22 40 80 97

gallery/img_3646
gallery/logo storagetwo.nl
gallery/bookmark-star
gallery/bookmark-star
gallery/bookmark-star

Opslagruimte Heerhugowaard

­Een opslagruimte is een ideale oplossing als u voor kortere of langere tijd spullen kwijt moet. Bent u een verzamelaar wiens verzameling boven het hoofd is gegroeid? Of heeft u een bedrijf met een te kleine opslagruimte? Neem contact op met StorageTwo.nl om onze mogelijkheden te bespreken. Bij ons bedrijf heeft u opslagruimte in Heerhugowaard tot uw beschikking in verschillende formaten. We hebben kleinere ruimtes voor als u beperkte opslagwensen heeft, maar ook flinke ruimtes voor als u een grote hoeveelheid spullen op een andere plek neer wilt zetten. Bij ons heeft u de beschikking over ruimtes van hoge kwaliteit, die aan alle eisen op dit gebied voldoen.
 

Een opslagruimte huren in Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Heerhugowaard? Dan bent u bij StorageTwo.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk de ruimte die u nodig heeft om uw spullen op een veilige manier neer te zetten. Onze ruimtes zijn ruim, goed geventileerd en droog. U hoeft er zodoende niet bang voor te zijn dat uw spullen in waarde verminderen als u ze in een van onze ruimtes neerzet. Daar komt nog bij dat u bij ons de mogelijkheid heeft om flexibel bij uw box te kunnen. U kunt altijd spullen uit uw box halen of hier nieuwe spullen neerzetten. Het is net alsof het gewoon een ruimte bij uw huis of kantoor is, maar dan een die zeer goed beveiligd is.
 

De opslagruimte voor Heerhugowaard

Wilt u een opslagruimte huren in Heerhugowaard? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van StorageTwo.nl. Bij ons heeft u de beschikking over een mooie ruimte die aan alle eisen voldoet. Wilt u uw spullen voor kortere tijd kwijt omdat u gaat verhuizen, maar uw nieuwe woning is nog niet beschikbaar? Of bent u op zoek naar een ruimte voor langere tijd, bijvoorbeeld om uw archief in op te slaan? We raden u dan aan om eens een kijkje te komen nemen bij onze opslagruimte in Heerhugowaard. Hier kunt u dan met eigen ogen de kwaliteit van onze boxen beoordelen.