gallery/meniu_el

06-22 40 80 97

gallery/logo storagetwo.nl
gallery/badge

Betrouwbaar

Betaalbaar

gallery/badge
Per maand opzegbaar

Klantvriendelijk

Flexibel

opzegbaar

Nieuwe ontwikkelingen
Bel ons:

+06-22 40 80 97

gallery/facebook
gallery/twitter (1)
gallery/google-plus
gallery/youtube-logotype (1)
gallery/deur unit open
gallery/achtergrond

Opening 8 nieuwe units

Per maand

Reserveer nu uw unit

06-22 40 80 97

gallery/img_3646
gallery/logo storagetwo.nl
gallery/bookmark-star
gallery/bookmark-star
gallery/bookmark-star

Opslagruimte Alkmaar

­


Bij StorageTwo.nl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een goede opslagruimte in Alkmaar. Er zijn heel wat redenen op te noemen om een opslagruimte te willen huren. Stel bijvoorbeeld dat u uw huis wilt verkopen. Des te leger dit huis staat, des te meer kans heeft u dat u het verkoopt. Maar waar laat u dan die spullen die normaal gesproken in uw huis staan? Precies, in een opslagruimte van StorageTwo.nl, die u per maand kunt huren. Ook ideaal als u een nieuw huis heeft gekocht maar hier nog niet meteen in kunt. Dan weet u zeker dat uw spullen in ieder geval een tijdje veilig staan opgeslagen.
 

Opslagruimte in Alkmaar huren voor bedrijven

Opslagruimte huren in Alkmaar is ook een goede oplossing voor bedrijven. Kantoorruimte is duur, als u hier op kunt besparen door goedkopere opslagruimte huren, waarom zou u dat dan niet doen? Bij ons heeft u de keuze tussen grote en kleine boxen, zodat u altijd genoeg en nooit teveel of te weinig ruimte heeft. Dit is ook een ideale oplossing als u een groot archief heeft wat u eigenlijk bijna nooit gebruikt. Het is zonde om het ruimte te laten opeisen, maar het is geen optie om uw archief zomaar weg te doen. Een opslagruimte is dan een goede oplossing. Hier kunt u er toch altijd bij, zonder dat u bang hoeft te zijn dat u ruimte in uw kantoor kwijt raakt.
 

Ook een opslagruimte huren in Alkmaar?

De opslagruimte van StorageTwo.nl brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Zo weet u zeker dat u bij ons nooit teveel betaalt voor uw opslagruimte. Daarnaast hebben we ruimtes beschikbaar in verschillende formaten. Ook zijn onze ruimtes zeer flexibel te bezoeken, zodat u weet dat u bij uw spullen kunt als u deze nodig heeft. Meer weten? Wij zijn altijd telefonisch of per e-mail bereikbaar voor uw vragen.