gallery/meniu_el

06-22 40 80 97

gallery/logo storagetwo.nl
gallery/badge

Betrouwbaar

Betaalbaar

gallery/badge
Per maand opzegbaar

Klantvriendelijk

Flexibel

opzegbaar

Nieuwe ontwikkelingen
Bel ons:

+06-22 40 80 97

gallery/facebook
gallery/twitter (1)
gallery/google-plus
gallery/youtube-logotype (1)
gallery/deur unit open
gallery/achtergrond

Opening 8 nieuwe units

Per maand

Reserveer nu uw unit

06-22 40 80 97

gallery/img_3646
gallery/logo storagetwo.nl
gallery/bookmark-star
gallery/bookmark-star
gallery/bookmark-star

Opslag Alkmaar

­


U bent woonachtig in Alkmaar, of een van de omliggende plaatsen, en bent op zoek naar een goede opslagruimte? Er zijn legio redenen te bedenken waarom u een opslagruimte nodig heeft. Misschien bent u een ondernemer die klein behuisd is en meer opslagruimte nodig heeft voor alle spullen die u op voorraad heeft? Of misschien bent u wel een fervent verzamelaar wiens hobby boven het hoofd is gegroeid? Bij StorageTwo.nl in Heerhugowaard kunt u een opslag huren voor Alkmaar en omstreken. Tegen scherpe tarieven heeft u bij ons een opslagruimte waar u alle spullen die u maar kwijt wilt kunt stallen. Daarbij heeft u wanneer u maar wilt toegang tot onze ruimte.
 

De opslag voor Alkmaar

Een opslagruimte moet aan meerdere eisen voldoen. Om te beginnen moet de ruimte daadwerkelijk ruim zijn. U moet er flink wat spullen in kwijt kunnen, zodat u weer ruimte schept in uw huis of bedrijfsruimte. Daarnaast moet de opslagruimte goed onderhouden zijn. Het moet er droog zijn, zodat uw spullen in goede conditie blijven, alsmede moet alles goed zijn geventileerd. Ook belangrijk is het dat de ruimte altijd bereikbaar moet zijn. Er kunnen zich altijd momenten voordoen dat u bij uw spullen moet kunnen, dan is het vervelend dat u moet wachten op niet flexibele openingstijden. Bij StorageTwo.nl is dit allemaal perfect geregeld.
 

Een opslag huren in Alkmaar

Bij StorageTwo.nl weet u zeker dat u een top opslagruimte tot uw beschikking heeft. Ons concept heeft zich al bewezen in Nieuw Zeeland, waar StorageTwo.nl een groot succes is. We nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen of eens bij ons langs te komen. U ziet dan met eigen ogen hoe ruim onze boxen zijn en hoe goed alles in onze ruimte geregeld is. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om een keer te komen kijken? Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, of om u te adviseren.