gallery/meniu_el

06-22 40 80 97

gallery/logo storagetwo.nl
gallery/badge

Betrouwbaar

Betaalbaar

gallery/badge
Per maand opzegbaar

Klantvriendelijk

Flexibel

opzegbaar

Nieuwe ontwikkelingen
Bel ons:

+06-22 40 80 97

gallery/facebook
gallery/twitter (1)
gallery/google-plus
gallery/youtube-logotype (1)
gallery/deur unit open
gallery/achtergrond

Opening 8 nieuwe units

Per maand

Reserveer nu uw unit

06-22 40 80 97

gallery/img_3646
gallery/logo storagetwo.nl
gallery/bookmark-star
gallery/bookmark-star
gallery/bookmark-star

Garagebox Heerhugowaard

­


Bent u op zoek naar een garagebox in Heerhugowaard? Bij StorageTwo.nl maakt het niet uit of u een particulier bent, of een ondernemen, wij hebben garageboxen voor iedereen klaarstaan. Bij ons heeft u de keuze uit boxen in meerdere verschillende formaten, waarbij u er bij elke box op kunt rekenen dat deze aan al uw wensen voldoet. Onze boxen zijn ruim, droog en goed geventileerd, zodat u zonder twijfels uw spullen hier neer kunt zetten. Daarbij heeft u dan de keuze om dit voor kortere of langere tijd te doen. U mag bij ons binnen een maand opzeggen als u de ruimte niet meer nodig heeft. 
 

Een garagebox in Heerhugowaard huren?


Bent u een particulier die teveel spullen thuis heeft staan en die nu een ruimte zoekt waar deze spullen veilig opgeslagen kunnen worden? Of bent u een ondernemer die niet langer de complete voorraad in de bedrijfsruimte kwijt kan? We raden u dan aan om eens een kijkje te nemen op de website van StorageTwo.nl. We hebben voor u een groot aantal boxen klaarstaan, die door u altijd te bereiken zijn. Als u u zodoende spullen uit uw garagebox in Heerhugowaard wilt halen, dan is dit altijd mogelijk. Ook het bijzetten van nieuwe spullen is bij ons geen probleem. Onze boxen worden constant bewaakt, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw spullen veilig staan en dat er geen ongewenste personen bij kunnen.

 

Een garagebox huren in Heerhugowaard

Wilt u een garagebox huren in Heerhugowaard? Bij StorageTwo.nl bent u er zeker van dat uw spullen een goede plek hebben gevonden. Het maakt daarbij niet uit wat u precies op wil slaan, wij hebben de ruimte voor alle soorten spullen. U huurt bij ons een ruimte tegen een scherpe prijs, waarbij u zich er geen zorgen over hoeft te maken of deze ruimte helemaal veilig is. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze producten, of over onze tarieven. Wij zitten altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van advies te dienen.