gallery/meniu_el

06-22 40 80 97

gallery/logo storagetwo.nl
gallery/badge

Betrouwbaar

Betaalbaar

gallery/badge
Per maand opzegbaar

Klantvriendelijk

Flexibel

opzegbaar

Nieuwe ontwikkelingen
Bel ons:

+06-22 40 80 97

gallery/facebook
gallery/twitter (1)
gallery/google-plus
gallery/youtube-logotype (1)
gallery/deur unit open
gallery/achtergrond

Opening 8 nieuwe units

Per maand

Reserveer nu uw unit

06-22 40 80 97

gallery/img_3646
gallery/logo storagetwo.nl
gallery/bookmark-star
gallery/bookmark-star
gallery/bookmark-star

Box huren Heerhugowaard

­


Bent u op zoek naar een goede ruimte om uw spullen in op te slaan? Of u nu een consument of een ondernemer bent, en of dit nu voor een kortere of langere periode is, bij StorageTwo.nl bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u een box huren in Heerhugowaard, waarbij u er zeker van kunt zijn dat uw spullen veilig zijn opgeslagen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende maten boxen, waarbij u in alle uitvoeringen een groot aantal spullen kwijt kunt. Onze boxen zijn beveiligd, waterdicht en worden perfect onderhouden. Dat daarbij komt dat we onze ruimte aanbieden tegen de scherpst mogelijke prijzen mag alleen maar een extra aanbeveling zijn.
 

Box Heerhugowaard

Het kan altijd nodig zijn om een keer een box te huren. Misschien staat u op het punt te verhuizen, maar zit er een lange periode tussen het moment dat u uw eigen sleutel in moet leveren en het moment dat u uw nieuwe huis in kunt. Het kan natuurlijk ook zijn dat u een ondernemer bent die geen opslagruimte heeft bij het eigen kantoor. Wat de reden ook is om opslagruimte te willen huren, bij StorageTwo.nl zit u altijd goed. Bij ons heeft u altijd toegang tot uw spullen, zodat u hier makkelijk onderdelen weg kunt halen of toe kunt voegen. U heeft bij ons dan nog eens het bijkomende voordeel dat u uw opslagruimte maandelijks op kunt zeggen.
 

Meer weten over een box in Heerhugowaard?

Wilt u een box huren in Heerhugowaard? Dan kunnen we ons voorstellen dat u hier misschien nog vragen over heeft. Neem met al uw vragen gewoon even contact op met StorageTwo.nl. Het concept achter ons bedrijf is van oorsprong afkomstig uit Nieuw Zeeland, waar het al jarenlang zeer succesvol is. Voor die ruimte waar u zonder zorgen uw spullen op kunt slaan neemt u dan ook gewoon even contact op met StorageTwo.nl. Wij zorgen er voor dat uw spullen veilig worden opgeslagen.